Wędliniarz - zdobądź wiedzę i umiejętności z Blue Education!
Dodane Środa, 19 Lipca 2017, 12:12:48, ID ogłoszenia: 4272Opis ogłoszenia Wędliniarz - zdobądź wiedzę i umiejętności z Blue Education!
Jeżeli chcesz posiąść wiedzę teoretyczną i praktyczną niezbędną do wykonywania zawodu wędliniarz ta oferta jest dla Ciebie!
Nie potrzebujesz mieć ukończonej szkoły średniej!
Zdobądź kwalifikacje:
· T.5. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych
Wędliniarz zajmuje się produkcją wyrobów wędliniarskich: wędzonek, kiełbas, konserw, wędlin podrobowych. Absolwent takiego kierunku musi także przeprowadzać rozbiór, wykrawanie oraz klasyfikację mięsa. Zajmuje się również obsługą maszyn stosowanych w przetwórstwie mięsnym.
Absolwenci mogą pracować w zakładach mięsnych lub garmażeryjnych, sklepach.
Po uzupełnieniu kwalifikacji T.16. oraz wykształcenia średniego można uzyskać tytuł Technik technologii żywności.
Zajęcia odbywają się w małych grupach zapewniających kameralną atmosferę.
Liczba miejsc ograniczona. Nie czekaj i zapisz się już dziś!
Realizujemy podstawy programowe MEN.
Nauka trwa 1,5 roku, tj. 3 semestry, zajęcia odbywają się w systemie zaocznym.
Wystawiamy zaświadczenia do ZUS
Po więcej informacji:
* przyjdź do naszego oddziału w Katowicach przy ul. 3 Maja 6-8,
Tel.537 344 411 lub 32 307 44 11
Opis ogłoszenia - Wędliniarz - zdobądź wiedzę i umiejętności z Blue Education!
Jeżeli chcesz posiąść wiedzę teoretyczną i praktyczną niezbędną do wykonywania zawodu wędliniarz ta oferta jest dla Ciebie!
Nie potrzebujesz mieć ukończonej szkoły średniej!
Zdobądź kwalifikacje:
· T.5. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych
Wędliniarz zajmuje się produkcją wyrobów wędliniarskich: wędzonek, kiełbas, konserw, wędlin podrobowych. Absolwent takiego kierunku musi także przeprowadzać rozbiór, wykrawanie oraz klasyfikację mięsa. Zajmuje się również obsługą maszyn stosowanych w przetwórstwie mięsnym.
Absolwenci mogą pracować w zakładach mięsnych lub garmażeryjnych, sklepach.
Po uzupełnieniu kwalifikacji T.16. oraz wykształcenia średniego można uzyskać tytuł Technik technologii żywności.
Zajęcia odbywają się w małych grupach zapewniających kameralną atmosferę.
Liczba miejsc ograniczona. Nie czekaj i zapisz się już dziś!
Realizujemy podstawy programowe MEN.
Nauka trwa 1,5 roku, tj. 3 semestry, zajęcia odbywają się w systemie zaocznym.
Wystawiamy zaświadczenia do ZUS
Po więcej informacji:
* przyjdź do naszego oddziału w Katowicach przy ul. 3 Maja 6-8,
Tel.537 344 411 lub 32 307 44 11